SBiL tiedote 6.8.2021

Ehdotukset ja toiveet

Valvojat: Tube, Johnny Boyh, Markku Ryytty, Tommi Lamminaho

Vastaa Viestiin
Markku Ryytty
Viestit: 601
Liittynyt: 12:25 27.10.2004

SBiL tiedote 6.8.2021

Viesti Kirjoittaja Markku Ryytty »

Koronarajoituksia on edelleen voimassa, mutta biljardikilpailuita voi kuitenkin pitää, kun noudatetaan AVI:n ohjeita ja määräyksiä. Tässä alla esimerkiksi Etelä-Suomen AVI:n tällä hetkellä voimassa olevasta ohjeesta:

Etelä-Suomen aluehallintoviraston tietyillä alueilla saa kokoontua korkeintaan 10 henkilöä sisällä tai 50 henkilöä rajatussa ulkotilassa. Suurempia kokoontumisia voi järjestää, jos kokoontumisissa noudatetaan hygienia- ja turvallisuusohjeita. Kokoontumisrajoitus on voimassa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin näissä kunnissa: Espoo, Helsinki, Kauniainen ja Vantaa. Rajoitus päättyy 26.8.2021.
Myös muilla alueilla on olemassa rajoituksia, niistä voi katsoa lisää täältä https://avi.fi/koronarajoitukset-selkokielella

Kokoontumisten hygienia ja turvallisuusohjeet käsittävät mm. hyvää käsihygieniaa, turvavälien noudattamista, vain terveenä osallistumisen jne. terveysturvallisen käyttäytymisen. Katso täältä tarkemmin:
https://minedu.fi/documents/1410845/223 ... 3%25A4.pdf

Seuraamme edelleen Suomen viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä. Edellytämme kaikilta liiton biljardikilpailuihin osallistuvilta täydellistä sitoutumista ja noudattamista koronaohjeistuksiin. Kilpailujen järjestäjät valvovat ohjeiden noudattamista ja tarvittaessa puuttuvat epäkohtiin välittömästi.

Kilpailukalenterit
Lajien kilpailukalenterit löytyvät täältä https://www.sbil.fi/liitto/kilpailutoim ... alenterit/ Kannattaa kuitenkin varautua mahdollisiin muutoksiin.

Lisenssit
Uuden kauden lisenssit ovat hankittavissa www.Suomisport.fi palvelusta. Koska uuden kauden alkaessa pelaaja voi valita seuran vapaasti mahdollinen seuran vaihto ei näy Biljardi.org tulospalvelussa automaattisesti, mutta kyllä se näkyy viimeistään ennen pelaajan osallistumista kilpailuun.

Lisenssihyvitykset
Lisenssihyvityksiä viime kaudelta on jo usealle pelaajalle maksettu. Mikäli katsot tarpeelliseksi hakea hyvitystä, ota yhteyttä liittoon. Katso täältä tarkemmin https://www.sbil.fi/?x118281=10006421
terveisin SBiL
Vastaa Viestiin